Menu

IEDER VERHAAL EEN PASSEND ONTWERP.

Een 2D animatie laten maken

 

 

VEELZIJDIG VISUEEL

 


 

Uitleggen, informeren, presenteren, activeren: animatie is geschikt voor oneindig veel doeleinden. Een 2D animatie laten maken kan in verschillende stijlen; ieder verhaal wordt omgezet naar een passend ontwerp voor de gewenste doelgroep. Het grote voordeel aan 2D animatie, vergeleken met bijvoorbeeld 3D animatie, is de mogelijkheid om binnen ieder budget een volledige animatie neer te zetten.

 

 

 

 

 

2D ANIMATIE ALS GEHEEL OF ONDERDEEL

 


 

We kiezen het design en de bijpassende animatie die de boodschap het beste kan overdragen, met of zonder voice-over. Een animatie kan in zijn geheel in 2D worden uitgewerkt, maar 2D animatie is ook een interessante manier om bijvoorbeeld een video, presentatie of  3D animatie aan te vullen. Dat kan uiteenlopen van infographics in een jaarverslag animatie tot een schematische product animatie in een bedrijfsfilm. 

 

 

 

 

WE HELPEN JE GRAAG.

 


 

Ben je benieuwd welke animatie techniek het beste bij je verhaal of concept past? Een op zichzelf staande 2D animatie, of een combinatie met 3D animatie of video? We kunnen je adviseren en helpen bij het maken van een keuze.

 

Ook een 2D animatie laten maken?

 

 

 

 

 

JE MERK VERSTERKEN DOOR BEWEGING.


Wij zijn Studio Analoog – we helpen je verder door beweging met op maat gemaakte 3D animaties, motion graphics of video. Zodat je doelgroep met behulp van een promotiefilm, animatiefilm, commercial of bedrijfsfilm je boodschap, merk of product beter begrijpt.

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!