Menu

 

 

BEDRIJF IN BEWEGING

 


 

Ga net een stapje verder dan powerpoint of keynote met animatie in je bedrijfspresentatie, als onderdeel of als geheel. De feiten die worden gepresenteerd worden op een visueel interessante manier in beeld gebracht. Niet alleen voor de mooi, maar ook om duidelijkheid te creëren in een overvloed aan informatie.

 

 

 

 

MEER ANIMATIE, VLOTTE PRESENTATIE

 


 

Jaarboekcijfers in een groeiende infographic, een nieuwe app in beweging of een pas geïntroduceerde productlijn overzichtelijk in beeld gebracht; er zijn genoeg mogelijkheden om animatie toe te voegen aan een professionele bedrijfspresentatie. Een zakelijke of meer toegankelijke insteek kan de presentatie geschikt maken voor zowel intern als extern.

 

 

 

 

 

WE HELPEN JE GRAAG.

 


  Animatie geeft meer ruimte in de presentatie. In plaats van de slides stuk voor stuk door te nemen kan de boodschap kort maar krachtig worden overgedragen. Afwisseling voor de kijker, ademruimte voor de presentator. Een zakelijke of meer toegankelijke insteek kan de presentatie geschikt maken voor zowel intern als extern.  

 

Ook een bedrijfspresentatie animatie laten maken?

 

 

 

JE MERK VERSTERKEN DOOR BEWEGING.


Wij zijn Studio Analoog – we helpen je verder door beweging met op maat gemaakte 3D animaties, motion graphics of video. Zodat je doelgroep met behulp van een promotiefilm, animatiefilm, commercial of bedrijfsfilm je boodschap, merk of product beter begrijpt.

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!