Menu

Introductie nieuwe stagiairs

 

 

 

stage Jan Machiel

 

Nieuw jaar, nieuwe stagiairs! Machiel (links) en Jan (rechts) stellen zich voor:

Machiel

Hey! Ik ben Machiel van Hoek, de nieuwste motion design stagiair bij Studio analoog.

Momenteel zit ik in het examenjaar van de studie: Mediavormgeving/Animatie in Den Bosch. Tijdens mijn Mbo studie heb ik heel erg grote stappen gemaakt als ontwerper, want voordat ik met mijn studie begon had ik nooit echt interesse getoont in het vak. Dit is in de laatste jaren hevig omgeslagen want begin volgend jaar start ik op de Kunstacademie Sint Joost in Breda!

Maar nu eerst loop ik het komende half jaar stage als motion designer bij Studio analoog.  Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat ik altijd op zoek ben naar nieuwe uitdagingen en werkwijzen waar ik nog niet bekend mee ben. Daarvoor zit ik bij Studio Analoog perfect.

Zelf ben ik heel erg geïnteresseerd in muziek. Zo speel ik de basgitaar en ben ik vaak te vinden bij concerten van verschillende stijlen muziek. ik luister voornamelijk naar Folk rock, maar ik voel me thuis in vele stijlen.

Ik ben erg gemotiveerd om aan de slag te gaan, tafelvoetbal king te worden en het team te versterken.

Bring it on!

 

Jan

Hallo! Ik ben Jan Bexterman en ik ben de nieuwe 3D Animatie stagiair van Studio Analoog.

Wat jaartjes geleden ben ik begonnen op het Grafisch Lyceum en ben ik beland in de animatie en motion design afdeling. Na 4 jaar had ik er nog niet genoeg van dus ben ik door gaan studeren en zit ik nu in het 3e jaar Animatie op de Willem De Kooning Academie.

Door deze twee opleidingen heb ik elk hoekje van de animatie en motion design wereld mee gekregen. Van de eerste aanraking met 3D en motion graphics  op het Grafisch Lyceum naar klassiek frame voor frame animatie, modelteken drill sessies en een beetje game design op de Willem De Kooning. Zo heb ik mij nooit echt vastgebeten aan één techniek of stijl en ben ik over de jaren veel heen en weer gegaan van 2D naar 3D en weer terug.

Voor mijn stage tijd leek het mij een goed besluit om weer eens een tijdje terug te gaan naar mijn 3D roots bij Studio Analoog.  Buiten het stukje software en creatieve kennis dat ik hier ga opdoen in de gave projecten die hier lopen, is hier ook nog heel wat leren in het aanpakken en plannen van grotere projecten en hoe het klantcontact verloopt.  

We zullen zien wat ik allemaal ga maken komende tijd, we hebben er zin in!

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!