Menu

Introductie Judith & Louis: 3D Motion Graphic stagiair(e)s

Stage, Studio Analoog

Introductie Judith & Louis: 3D Motion Graphic stagiair(e)s

Ons team wordt versterkt door twee nieuwe stagiair(e)s! Ze stellen zich met alle liefde even voor:

introductie-judith-en-louis

Judith

Hi, mijn naam is Judith, en ik ben één van de nieuwe stagiaires bij Studio Analoog voor de komende acht maanden.

Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn opleiding Animatie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik kijk er erg naar uit om de vaardigheden die ik op school heb geleerd in de praktijk te gaan toepassen, en verder te ontwikkelen. Ik ben er van overtuigd dat Studio Analoog me daarbij kan helpen.

Ik ben altijd veel bezig geweest met creatieve bezigheden, of het nou ging om tekenen, schilderen, digitale kunst, of fotografie. Zo ben ik tijdens het zoeken naar een opleiding bij animatie terechtgekomen, want hoe mooi is het als je van je hobby je werk kunt maken? Mijn focus binnen animatie ligt op 3D, maar 2D vind ik ook interessant. Wat mij zo aantrekt in animatie is de manier waarop verhaal, beeld en geluid samenwerken, en elkaar kunnen versterken. En het is natuurlijk ontzettend tof om je ideeën tot leven te kunnen brengen.

Daarom ben ik dus ook erg blij dat Studio Analoog mij een stageplaats aanbiedt, en mij de kans geeft mezelf hier verder te ontwikkelen, zowel op creatief gebied als organisatorisch (dit is namelijk nooit mijn sterkste kant geweest). Ik kijk ontzettend uit naar deze leerzame en uitdagende samenwerking, en kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan bij Studio Analoog!

 

Louis

Hi! Ik ben de nieuwe stagiair van Studio Analoog, Louis Hesselink.

Momenteel studeer ik aan het Grafisch Lyceum Rotterdam, daar studeer ik Mediavormgeven Animatie. Inmiddels zit ik al in het derde jaar en is het tijd voor mij om op stage te gaan!

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door de verhalen die verteld worden door middel van animatie. Met dit medium heb je oneindig mogelijkheden met het creëren van een verhaal: voor mij de reden om hier mijn vak van te maken. Ik wil emoties kunnen opwekken en mensen kunnen amuseren met mijn animaties. Om dit voor elkaar te krijgen zal ik mijn vaardigheden en kennis nog verder moeten uitbreiden; daarom ben ik stage gaan lopen bij Studio Analoog.

Momenteel richt ik mijn focus vooral op 3D animatie, maar natuurlijk probeer ik zoveel mogelijk technieken onder de knie te krijgen, dus ben ik ook in mijn vrije tijd vaak bezig met 2D animatie.

Ik hoop dus bij Studio Analoog mijn innerlijke creatieve monster los te kunnen laten en aan vette projecten te gaan werken, om hier uit te groeien tot de animator die ik altijd al heb willen zijn!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!