Menu

Motion Graphic stagiair Martin

Hallo, ik ben Martin, een enthousiaste animator uit Zoetermeer. Op het moment studeer ik Mediavormgeving aan het ROC Leiden. Het idee van het visualiseren van je creativiteit vind ik fantastisch, dus toen het moment kwam om mijn studie uit te kiezen paste deze opleiding perfect bij mij. Op school ben ik enthousiast bezig met het ontwikkelen van mijn vaardigheden. Ik kwam er toen achter, hoe tof het is om 3D animaties te maken. Sindsdien ben ik geïnteresseerd in alles wat daarmee te maken heeft.

Bij Studio Analoog ga ik mijn kennis over 3D animaties verbreden, zodat ik na mijn studie direct aan de slag kan in het vak. Wat ik vooral wil leren, is het aanpakken van grote projecten. Zorgen dat alles op de meest effici├źnte manier wordt opgebouwd, vind ik nog best lastig. Ook zou ik wat meer willen leren op het gebied van de klant betrekken bij het animatie proces. Zelf hecht ik veel waarde aan het zorgen dat de klant de beste ervaring krijgt, tijdens het ontwikkelen van een animatie.

Ik hoop dat dit een leuke stage periode wordt, waarin ik mij volledig zal inzetten om te zorgen dat de animaties perfect worden opgeleverd.

 

Martin website

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!