Menu

Introductie Sander: 3D artist animatie stagiair

Aankondiging, Intern, Studio Analoog

Introductie Sander: 3D artist animatie stagiair

Hoi! Ik ben Sander Wezenbeek, één van de nieuwe stagiairs bij Studio Analoog. Niet helemaal nieuw trouwens, want dit is de tweede keer dat ik hier stage ga lopen.

Ik ben 23 jaar oud zit in het 3de jaar animatie op de AKV St.Joost in Breda. M’n voorkeur gaat uit naar het werken met 3D en 2D animatie technieken, maar ook post-productie en editing pak ik graag op.

Tegenwoordig focus ik me vooral in het specialiseren op het gebied van 3D design. Door te experimenteren en obstakels te overbruggen hoop ik nieuwe technieken te vinden waarmee ik mijn vaardigheden kan verbeteren. We werken op dit moment aan Stage 3: Transporting Rotterdam, waarin ik gelijk aan de slag kan met het uitproberen van enkele technieken waar ik al een tijdje mee wil werken.

Ik hou er van om mijzelf bezig te houden met deze uitdagingen omdat ik vind dat het belangrijk is om jezelf te blijven ontwikkelen in dit gevarieerde, constant veranderende creatieve vakgebied.

Wat ik ik zo bijzonder vind aan deze industrie is dat er steeds nieuwe manieren worden ontwikkeld om ervaringen te delen met het publiek. Het gaat niet alleen over het vertellen van een verhaal of het verstrekken van informatie, maar ook hoe je je publiek betrokken kunt laten voelen met hetgeen wat je over wilt brengen.
Ik kijk ontzettend uit naar deze uitdaging en ik kan niet wachten om meer nieuwe dingen te leren van het team hier bij Studio Analoog!

Sander avatar

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!