Menu

MEDISCHE VRAAGSTUKKEN DUIDELIJK IN BEELD.

Een medische animatie laten maken

 

 

MEDISCHE UITLEG OP IEDER NIVEAU

 


 

Een medische uitleg moet toegankelijk zijn voor alle doelgroepen; van patiënt, student, tot arts. Wat houdt een ziektebeeld in? Hoe verloopt een operatie? Wat is de werking van dit instrument? Een medische animatie laten maken is voor vele doeleinden geschikt: ondersteunend bij een consult, informatief tijdens een college, of in een presentatie onder specialisten.

 

 

 

 

WAT IS HET JUISTE MIDDEL?

 


 

Animatie biedt de mogelijkheid een geschikt abstractieniveau te kiezen. Een 3D animatie is bijvoorbeeld een goede manier om zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid te blijven, terwijl een 2D animatie gestileerde visuals gebruikt die zich richten op het vertellen van een verhaal. Aan ons de taak om het medische onderwerp om te zetten naar de juiste techniek en design, met of zonder voice-over.

 

 

 

 

 

WE HELPEN JE GRAAG.

 


  Neem bijvoorbeeld DMEK van D.O.R.C., een instrument dat een “no touch” transplantatie van het hoornvlies mogelijk maakt. De medische animatiefilm wordt stapsgewijs toegelicht aan de hand van infographics, om de terminologie op een begrijpelijke manier visueel te maken. Zo is de specialist op de hoogte van het instrument, en heeft de patiënt inzicht in de operatie.

 

Ook een medische animatie laten maken?

 

 

 

JE MERK VERSTERKEN DOOR BEWEGING.


Wij zijn Studio Analoog – we helpen je verder door beweging met op maat gemaakte 3D animaties, motion graphics of video. Zodat je doelgroep met behulp van een promotiefilm, animatiefilm, commercial of bedrijfsfilm je boodschap, merk of product beter begrijpt.

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!