Menu

Meer klanten bereiken?

Animatie, Insight, Inspiratie, Presentation, Studio Analoog, Werk

Insight: Meer klanten bereiken

Hoe lang heeft een potentiële klant nodig om te weten wat je kunt bieden als organisatie? 

Grijp direct de aandacht van de kijker met beelden die visueel aantrekkelijk zijn én uitstralen waar de organisatie voor staat. Wij beschikken over de expertise om door middel van video en animatie de brand awareness en werking van je product te verduidelijken. Dit zal de aantrekkingskracht van je organisatie spectaculair te verhogen! We ontwerpen deze content altijd precies afgestemd vanuit jouw propositie gericht op je doelgroep.

 

Waarom animatie?

Hoe kan video je helpen aan meer leads en uiteindelijk meer klanten te bereiken? Door kwalitatief hoogwaardige video’s in te zetten op je website en je social media kanalen ga je jezelf onderscheiden van de concurrentie; hierdoor voelen bestaande en nieuwe klanten zich sneller verbonden met je merk.

De vrijheid die animatie biedt kan je boodschap helder en sterk overbrengen binnen korte tijd. Sterker nog, uit onderzoek is gebleken dat bezoekers in de oriënterende fase steeds sneller je toegevoegde waarde zullen begrijpen en minder moeite willen doen om bijvoorbeeld lange teksten te lezen. Door animatie en video toe te passen begrijpen potentiële klanten jouw boodschap sneller, en zijn hierdoor overtuigd dat ze de juiste oplossing gevonden hebben.

Resultaat

Je doelgroep wordt verwonderd, geïnspireerd en geactiveerd, iets wat echt niet haalbaar is met een lang stuk tekst. Vandaar dat websites met goed ontworpen video’s en animatie vaak een meer dan twee keer hogere conversie hebben, wat resulteert in dubbel zo veel geïnteresseerde bezoekers!

Bovenstaande video geeft een overzicht van ons recente werk, en inzicht in de vele mogelijkheden waarop ook jouw bedrijf (nieuwe) klanten kan aanspreken. We zijn benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen. Klik op de onderstaande link om eens af te spreken.

Samen kunnen we met de perfecte content op de juiste plek je bedrijf versterken door in beweging te komen!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!