Menu

Open Sollicitatie

OPEN SOLLICITATIE – FREELANCERS

 

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Soms op basis van een project, dan weer voor een vaste positie. Wie weet ben je zo goed dat we een baan voor je moeten creëren! Als je jezelf samen ziet werken aan nieuwe, interessante animaties met een enthousiast team, stuur dan je CV + motivatie en uiteraard je portfolio.

 

Vul onderstaand formulier in en vertel ons wat je kunt. Vergeet niet om je CV en motivatie mee te sturen. We zijn erg benieuwd!

OVER STUDIO ANALOOG

 

We zijn na 10 jaar uitgegroeid tot Rotterdams meest vooraanstaande motion graphics bureau. Onze animaties zijn altijd custom made en we werken aan verschillende projecten waarbij de focus altijd op de doelgroep ligt. Op deze manier versterken we  merken en bedrijven met bewegend beeld. We rekenen bedrijven als NS, Gemeente Rotterdam, REV’IT!, Pathé Thuis en Rotterdam AHOY tot onze klanten. Als kleine studio hebben we een unieke bedrijfscultuur waar ook naar jou geluisterd wordt. We werken graag in een relaxte, persoonlijke en informele sfeer en inspireren elkaar elke dag met de nieuwste films, art, games en gadgets.

 

n.b. Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!