Menu

JUAL 3D Product visualisatie

3D Animatie, Product, Technisch

Grillo Dakafwerkignen

3D product visualisatie Jual

2017

Grillo Dakafwerkingen heeft een groot aanbod aan producten voor ieder dak, waaronder de dakdoorvoer van Jual. Dit innovatieve product wordt in Denemarken gefabriceerd én geassembleerd; een unieke aanpak ten opzichte van de traditionele dakdoorvoer. In onze 3D animatie gaan we dieper in op het productieproces en de onderscheidende kenmerken van Jual.

Enthousiast over dit project? Deel het via   

Van probleem tot oplossing

De standaard dakdoorvoer is door montage van losse onderdelen op locatie extra gevoelig voor tijd, weer en wind, met onvermijdelijke lekkage tot gevolg. In een doorsnede op het dak worden de huidige problemen gevisualiseerd. Wat is dan de meerwaarde van Jual? Kort maar krachtig zien we de Jual dakdoorvoer van alle kanten worden uitgelicht dankzij de 3D visualisatie.

Een betrouwbaar merk

In het geval van Jual zijn het productie- en installatieproces de belangrijkste USP’s. Door inzicht te geven in dit proces krijgt de gebruiker, de dakdekker, vertrouwen in de kwaliteit van het product en weet deze dat de doorvoer sneller en makkelijker kan worden geplaatst. De animatie draagt bij aan een betrouwbaar merk, en daardoor een sterke marktpositie.

Heb je ook een interessant (productie)proces dat gezien mag worden?

Neem contact met ons op!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!