Menu

Animatie video voor medische software van VPI

3D Animatie, Medisch, Motion Graphic, Promotie

VPI Reveal

Animatie video voor medische software innovatie

2019

Reveal is een software oplossing gericht op medisch professionals, waarmee CT en MRI data realtime wordt omgezet naar een volledig 3D holografisch beeld. Door gebruik te maken van een 3D bril kan men stereoscopisch door het lichaam van de pati├źnt heen vliegen, weefsellagen aan of uit zetten en zo snel een helder beeld van de pathologie krijgen. Om deze technische materie in korte tijd begrijpelijk te kunnen communiceren is ons gevraagd hier een animatie voor te maken.


De focus binnen de animatie ligt enerzijds op het intuïtieve gebruik van de applicatie als op de vele manieren en momenten waarop het gebruikt kan worden.
Stereoscopie zorgt er voor dat er diepte in het 3D beeld te zien is. Deze gebruikservaring is niet in beeld te vangen, maar door een combinatie van isometrie en 3D elementen te combineren wordt de ruimtelijkheid ervan benadrukt.

Door alleen het lichaam in 3D te visualiseren komt dit het dichtst bij de ervaring die de eindgebruiker heeft. Met de juiste abstractie en een clean kleurenpalet toe te passen is dit een toegankelijk en begrijpelijke animatie geworden. Een video die ingezet wordt om een complex idee te verkopen.

Ook medische software of een ander complex idee of product begrijpelijk communiceren? Neem contact met ons op!
CONTACT

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!