Menu

Animatie tentoonstelling Museum Rotterdam

3D Animatie, Educatie, Motion Graphic, Video met animatie

 
Museum Rotterdam

Tentoonstelling Animatie R

2013

We hebben samen met Museum Rotterdam een uniek participatie project neergezet voor de tentoonstelling Echte Rotterdammers, waarbij ongeveer 3000 mensen hebben geholpen bij de totstandkoming van deze animatiefilm.

Animatie R is een animatie over Rotterdam, door Rotterdam. Gebaseerd op de abstracte weergave van de stad die wij gecreëerd hebben met Stage 2, laat deze animatie Rotterdam zien door de ogen van haar inwoners. 

Op basis van de stad Rotterdam uit Stage 2, hebben we een aantal aansprekende thema’s bedacht, de loop van de animatie ontwikkeld en vervolgens ieder frame uit de gehele animatie uitgeprint en uitgedeeld aan de participanten die ieder een eigen invulling aan elk frame mochten geven door over het frame op kalkpapier te tekenen en plakken. De tekeningen zijn ingescand en over de animatie heen gezet.

De deelnemers van het project gaven op een creatieve manier hun eigen invulling aan de verhaallijn. Zo kunnen we als studio de conceptuele fase begeleiden tot een verrassend eindproduct. Ook op zoek naar een unieke, creatieve manier om je boodschap over te brengen?

 

Interesse in animatie laten maken? Contact ons!

Animatie R, stukje bij beetje

Hoe kwam deze geanimeerde kleurplaat tot stand? Wij legden de basis, de 3000 deelnemers gaven hier hun eigen invulling aan. Het resultaat werd centraal tentoongesteld op de expositie van Museum Rotterdam: Echte Rotterdammers: wat maken we nou?

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!