Menu

Animatie zakelijke dienstverlening Rhenus LCL

3D Animatie, Brand awareness 2, Motion Graphic, Promotie, Uitleganimatie, Video

Rhenus

Animatie zakelijke dienstverlening

2020

Rhenus is wereldwijd één van de grootste aanbieders van logistieke zakelijke dienstverlening. Rhenus Air & Ocean biedt een specifieke dienst aan binnen containertransport, LCL. Dit staat voor “Less than a Container Load” wat betekent dat een container gevuld wordt met goederen van meerdere klanten van Rhenus. Om te laten zien hoe dit in zijn werk gaat hebben we animatie video ontwikkeld.

De juiste animatie techniek

Dit project leent zich goed om 3D animatie te gebruiken, zo kunnen we de verschillende stappen binnen dit redelijk complexe proces goed en eenvoudig weergegeven. We hebben een sterk versimpelde algemene stijl ontwikkeld met gericht gekozen realistische modellen. We hebben wire overlays gebruikt om meer focus te geven aan belangrijke elementen. Dit is meteen ook stijl bepalend voor de video.

Een compleet pakket van website tot social video

We hebben een full length video ontwikkeld die dient als een informatieve animatie op de website van Rhenus. Hiernaast hebben we een medium en short variant opgeleverd om elk een specifiek onderdeel uit te lichten. Rhenus heeft deze varianten gebruikt voor gesponsorde social media campagnes.

Stock video kan een slimme keuze zijn

In deze productie hebben we ook gebruik gemaakt van stock video. Dit is een zeer toegankelijk en betaalbaar alternatief ten opzichte van het zelf schieten van de footage. Maar het is vaak herkenbaar als stock materiaal en voelt dan wat goedkoop aan. Dit is niet het geval als je de beelden slim bewerkt zoals wij hebben gedaan voor deze video. Zie de breakdown voor het proces en het resultaat.

Heb je ook behoefte aan een duidelijke en op je doelgroep toegespitste uitleg van je zakelijke dienst? Wil je meer te weten komen over hoe we kunnen helpen een compleet pakket visuele uitingen te ontwikkelen?

Neem dan contact op om op maat gemaakte content voor verschillende platformen te laten ontwikkelen.

CONTACT

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!