Menu

Animaties Springlife medisch product Spring2

3D Animatie, Marketing, Medical, Motion Graphic, Promotie

Springlife Medical

Promotie en uitleganimatie medisch product

2019

Voor Springlife Medical heeft Studio Analoog twee animaties gemaakt. Een om het nieuwe medisch product te presenteren, en een die gebruikt kan worden als handleiding. De Spring2 is een apparaat wat door middel van pulserende radiogolven zenuwpijn bestrijdt. Het apparaat is op verschillende manieren te gebruiken door medisch professionals zoals neurologen en anaesthetisten.

Innovatieve techniek

Het innovatieve karakter van het product is onder meer de handzaamheid en het kleine formaat, waardoor het draagbaar is. Tevens kan het apparaat op twee verschillende manieren gepulseerde radiofrequentie toepassen, namelijk invasief met huid-elektroden. Om dit goed te kunnen visualiseren hebben we onderzocht hoe deze manier van pijnbestrijding precies werkt, wat het apparaat precies doet en hoe pijn te visualiseren is. Deze verschillende kenmerken en behandelvormen worden in de commerciële video uitgelicht.

Omdat het product internationaal verkocht wordt is het nodig om hiervoor in verschillende talen een handleiding voor te leveren. Om dit te ondervangen is er een animatie gemaakt waarin alle settings en opties doorlopen en uitgelegd worden, en kan dit als referentie nageslagen worden door de gebruiker. Tegelijkertijd is dit een ideale introductie tijdens het eerste gebruik van de Spring2, in dezelfde visuele stijl als de andere communicatie. Wil je ook een medisch product uitleggen met behulp van animatie? Neem contact met ons op! CONTACT

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!