Menu

Bedrijfsanimatie CIC

3D Animatie, Architectuur, Bedrijfspresentatie, Infographic, Marketing, Motion Graphics, Promotie, Zakelijk

Cambridge Innovation Center

Bedrijfs Animatie

2016

Het Cambridge Innovation Center (CIC) uit Boston brengt ondernemers samen op één centrale plek die plaats biedt aan meer dan 800 bedrijven, met als resultaat nieuwe samenwerkingen op lokaal gebied en een enorme impuls voor het innovatie-ecosysteem voor start-ups. CIC is uitgebreid naar meerdere locaties in de USA, en neemt nu de grote stap naar Europa. Om te beginnen bij Rotterdam!

CIC zal zich gaan vestigen in het Groothandelsgebouw naast Rotterdam Centraal Station, samen met Venture Café. Ze gaan een aanzienlijk deel van het gebouw huren, waar ze verschillende start-ups en veelbelovende ondernemingen een plek bieden om te groeien en hun plaats in de wereld te claimen.

Middels een vloeiende combinatie van geanimeerde 2D motion graphics en 3D animatie, brengen we de vlotte ontwikkeling van de grootste ondernemerschap booster ter wereld in beeld, hun eerste grote uitbreiding buiten Amerika (met Rotterdam als allereerste halte) en tot slot wat CIC van plan is met onze beroemde havenstad. Ondersteund door 2D infographics heeft deze animatie bijgedragen aan de realisatie van het ambitieuze plan om het Groothandelsgebouw te transformeren!

Enthousiast over dit project? Deel het via    

 

Veel te vertellen in een presentatie? Animatie helpt je de aandacht van je publiek vast te houden door de kern van je verhaal net even anders in beeld te brengen. Dat kan net als CIC in een full length animatie, of bijvoorbeeld met het in beweging brengen van een infographic als onderdeel van je slideshow. We ondersteunen je graag met het neerzetten van een sterke presentatie!

 

Bedrijfsanimatie laten maken? Klik voor contact!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!