Menu

Bedrijfspresentatie animatie 538 evenement

3D Animatie, Bedrijfspresentatie, Infographic, Zakelijk

538 Groep

Bedrijfspresentatie animatie

2013

Elk najaar organiseert de radio 538 groep een event waarbij een samenvatting van het afgelopen jaar wordt gepresenteerd, en daarnaast de nieuwe kansen op het gebied van advertising voor het komende jaar. We hebben meerdere geanimeerde bedrijfspresentaties gemaakt voor dit evenement: een introductie animatie voor het evenement, een infographic die de hedendaagse radio consumptie in kaart brengt en een 3D animatie die de mogelijkheden met betrekking tot online radio weergeeft met daarin de nieuwe site van 538 en verschillende mobiele apps.

Vlak voor het evenement heeft de volledige 538 groep een nieuw pand betrokken en om het evenement met een knal te beginnen hebben we ervoor gekozen om dit het onderwerp te laten zijn van de introductie. Je ziet de verschillende onderdelen van het gebouw met de verschillende divisies van 538 opgebouwd worden in een 3D animatie.

Met een sterk, geanimeerd intro van je presentatie heb je je publiek gelijk binnen. Wij zorgen ervoor dat de animatie aansluit bij je boodschap en bij je bedrijf. Benieuwd naar de manier waarop animatie jouw presentatie kan versterken?

Klik hier voor contact!

5 3 8  VFX Breakdown 

Zo’n uitgebreide presentatie vraagt om een VFX breakdown. Neem een kijkje in de opzet van de verschillende animaties, zowel 2D als 3D, waarmee de bedrijfspresentaties een audiovisuele boost kregen.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!