Menu

Bedrijfspresentatie animatie 538 Groep

3D Animatie, Bedrijfspresentatie, Infographic, Motion Graphics, Zakelijk

538 Groep

Bedrijfspresentatie animatie Online Reel

2013

Elk najaar organiseert de radio 538 groep een event waarbij een samenvatting van het afgelopen jaar wordt gepresenteerd, en daarnaast de nieuwe kansen op het gebied van advertising voor het komende jaar.

We hebben meerdere geanimeerde bedrijfspresentaties gemaakt voor dit evenement: een introductie animatie voor het evenement, een infographic motion graphic die de hedendaagse radio consumptie in kaart brengt en een animatie die de mogelijkheden met betrekking tot online radio weergeeft met daarin de nieuwe site van 538 en verschillende mobiele apps.

Vlak voor dit evenement zijn de nieuwe site van 538 en de verschillende mobiele apps live gegaan. Deze nieuwe platforms bieden samen verschillende nieuwe advertentiemogelijkheden. 

Enthousiast over dit project? Deel het via    

We hebben een animatie ontworpen waar in een abstracte omgeving de focus op de interfaces is gelegd. Potentiële adverteerders zien direct hoe hun advertenties op de pagina eruit springen. Animatie brengt een nog niet bestaande app of website direct tot leven voor de doelgroep!

Bedrijfspresentatie met animatie laten maken? Klik voor contact

5 3 8 VFX Breakdown

Zo’n uitgebreide presentatie vraagt om een VFX breakdown. Neem een kijkje in de opzet van de verschillende animaties, zowel 2D als 3D, waarmee de bedrijfspresentaties een audiovisuele boost kregen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!