Menu

Bioscoopreclame Pathé Thuis

3D Animatie, Marketing, Promotie, Reclame

Pathé Thuis

Bioscoop reclame 

2016

Pathé Thuis brengt al sinds 2012 het actuele filmaanbod van de bioscoop rechtstreeks bij de gebruiker in huis. 2016 voegt hier een nieuwe doelgroep aan toe: de smartphone gebruiker. Ter promotie hiervan ontwikkelde Studio Analoog de nieuwe Pathé Thuis smartphone app commercial die de bioscoopervaring verbindt met je smartphone. De animatie begint klein en bouwt op naar een bombastisch hoogtepunt met een verrassende ontknoping.

Groei van de Pathé Thuis commercial

Dankzij de nieuwe bioscoop commercial is de Pathé Thuis app al 75% vaker gedownload en meer dan 1 miljoen keer bekeken in de bioscoop!

Al sinds de lancering van de video on demand dienst hebben we verschillende audiovisuele uitingen gemaakt voor Pathé Thuis. Zo ontwikkelden we een promotionele uitleg animatie voor social media, werkten we aan de allereerste geanimeerde bioscoopcommercial van Pathé Thuis en maakten we ons televisiecommercial debuut.

Activeer je doelgroep

De animatie heeft gezorgd voor een flinke toename in app downloads en gaf het Pathé Thuis merk een extra boost. Naast dat de reclame in de bioscoop draait is deze ook inzetbaar op social media waarmee het publiek zowel in de bioscoopzaal als daarbuiten kennis maakt met de introductie van de video on demand dienst op hun smartphone.

Ook je product onder de aandacht brengen? Klik voor contact!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!