Menu

Brandvideo Rhenus Americas netwerk

3D Animatie, Brand awareness 2, Marketing, Motion Graphic, Promotion, Video

Rhenus

Brandvideo met animatie

2021

Samen met de wereldwijd actieve logistieke dienstverlener Rhenus hebben we een conceptueel plan gecreëerd om Rhenus op de kaart te zetten in the Americas. Het resultaat is een moderne en innovatieve brand video die bijdraagt aan het vergroten van brand awareness in the Americas, de awareness van Rhenus Americas wereldwijd vergroot en interesse creëert bij de doelgroep voor het product.

Ontwikkeling van het conceptuele plan

Het was van belang de brand identiteit van Rhenus te visualiseren. Daarom is er voor ieder USP een scène gecreëerd die dat kenmerk belichaamd. Zo laat de wereldbol scene de wereldwijde mogelijkheden van Rhenus zien en laten de overgangen tussen voertuigen de in-house assets zien. De vormgeving komt overeen met de eerder geproduceerd LCL animatie video en laat Rhenus zien als betrouwbaar en toekomstgericht.

Authentieke real life footage

Ondanks dat Rhenus wereldwijd actief is en vele medewerkers en locaties heeft, hebben ze een persoonlijke benadering. Om dit te benadrukken kwamen we met het concept om een reeks van real life footage van medewerkers in te zetten. Om het authentiek en persoonlijk te houden is deze footage geschoten in the Americas.

Compleet marketingpakket

Gebaseerd op de video zijn er twee social shorts van ongeveer 30 seconden geleverd die worden ingezet op social media. The animatie wordt daarnaast gebruik op de website, in presentaties en bij conferenties. Ter aanvulling zijn er stills ontwikkeld die bijdragen aan het bereiken van specifieke targets.

Bereik jouw doelgroep

Video is onmisbaar in het gebruik van marketingmiddelen, voornamelijk als onderdeel van een online campagne. Met een compleet pakket van full-length video, social shorts en stills bereik je jouw doelgroep.
Wil je brand awareness creëren voor jouw merk?

CONTACT

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!