Menu

DGTV Feature animaties voor de marketing toolkit

Marketing, Productvideo, Sales

DGTV Feature animatie reeks

Short feature animatie
2018

Na de promotionele uitleganimatie voor Deutsche Glasfaser waarin de functionaliteit van hun DGTV dienst uitgelegd wordt, kwam de vraag of op basis van deze video korte feature animaties gemaakt konden worden om de klant individuele functies uit te leggen. Bestaande elementen zijn gecombineerd met een aangepast design voor de ontwikkeling van een video format dat efficiƫnt ingezet kon worden om een selectie feature animaties uit te werken.

Slim elementen combineren

In samenwerking met DGF bedachten we welke onderdelen hergebruikt zouden worden en met welke huisstijlelementen een nieuwe, effectieve toevoeging gedaan kon worden voor een frisse heruitvinding van het design die nog steeds aansluit op de full length DGTV animatie. Op basis van de huisstijl verzamelden en ontworpen we de elementen die het imago van het bedrijf typeren. In combinatie met de eerder ontwikkelde interface animaties ontstond zo een volledig nieuw product, klaar om ingezet te worden op alle DGTV marketing kanalen!

Nieuw design, vertrouwde content

Het resultaat is een set feature animaties, aanvulbaar en met een hernieuwd design dat nog steeds aansluit op de full length animatie die op de DGTV homepage gebruikt wordt. Met gebruik van dit video format kunnen zowel huidige als aanvullende features van de DGTV dienst binnen afzienbare tijd uitgewerkt worden tot sterke aanvullingen op de bestaande marketing toolkit.

BREID JE COMMUNICATIE STRATEGIE UIT MET ANIMATIE

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!