Menu

Garcia x Radygo film

Marketing, Motion Graphic, Promotie

Garcia x Radygo

Marketing video innovatief product

2019

We leven in een wereld waar connectiviteit belangrijk is, smartphones en smartwatches zijn gemeengoed geworden. We zijn ons echter niet vaak bewust van de schadelijke straling. Om hiervoor bescherming te bieden introduceert modemerk Garcia de Radygo Smart Collection, Een collectie waarbij de Radygo Smart Socket® is geïntegreerd. Een innovatief product dat is toegepast in een broekzak die schadelijke straling van smartphones blokkeert maar waarbij je toch altijd verbonden blijft.

Animatie en video gecombineerd

Superlarge heeft voor Garcia de brand direction bepaald en de volledige marketing strategie ontwikkeld, een onderdeel hiervan is een video die ingezet wordt op de website, in campagnes en instore. Deze video laat zien hoe Radygo werkt en toont het belang van bescherming tegen straling. Om het beste van twee werelden te combineren hebben we samen met Blickfanger de video met animatie ontwikkeld.

Jouw doelgroep bereiken

Video is een onmisbare schakel in een succesvolle marketing set. Vooral als integraal onderdeel van de volledige campagne met overeenkomstige looks en uitstraling. Op deze manier herkent en begrijpt je doelgroep je innovatieve product.

Ook je product onder de aandacht brengen? Neem contact met ons op.

CONTACT

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!