Menu

Ident logo animatie Showmax

Audiovisuele Identiteit, Brand awareness 2, Branding

Showmax

Ident logo animatie

2018

Hoe kun je binnen enkele seconden je merk versterken en de aandacht van je publiek trekken? Showmax is een online video on demand service; gestart in Zuid-Afrika maar inmiddels bijna wereldwijd actief. Het grote aanbod en films en series biedt een unieke kans; een logo intro waardoor de kijker enthousiast de show in wordt getrokken, met daarbij een versterkte brand awareness. Aan ons de vraag om het beeldmerk deze uitstraling mee te geven.

Brand awareness boost in enkele seconden (en een uitgebreide concept ronde)

Ident logo animaties zijn uniek omdat geen andere animatie zo vaak wordt geconsumeerd, ook door dezelfde gebruiker. Het doel: een animatie die wel blijft hangen, maar niet gaat vervelen. Zodoende konden we diep in details duiken, timings perfectioneren en het geheel tot op de frame nauwkeurig afstemmen op elkaar.

Breed inzetbaar

Waar zou je een logo animatie allemaal voor kunnen gebruiken? Zoals aan het begin van een tv-serie kan een logo animatie je presentatie inleiden, er tussenuit springen op iedere social media timeline en in alle gevallen je video uitingen op één lijn brengen. Benieuwd naar andere toepassingen, of zelf een goed idee?


NEEM CONTACT MET ONS OP

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!