Menu

Infographic bedrijfspresentatie voor Arcadis & KNHM

Bedrijfspresentatie, Infographic, Print

Arcadis & KNHM

Infographic bedrijfspresentatie

2016

Arcadis is een Nederlandse advies- en ingenieurs onderneming die zich wereldwijd bezighoudt met infrastructuur, gebouwde omgeving, water en milieu. In samenwerking met KNHM hebben ze in 2012 het MVO programma opgericht, waarbij de werknemers van Arcadis hun expertise kunnen inzetten bij maatschappelijke burgerinitiatieven. Om het MVO programma meer aandacht en uitleg te geven, hebben we een infographic bedrijfspresentatie gemaakt.

Enthousiast over dit project? Deel het via   

Een persoonlijke stijl

Om de infographic een persoonlijke en positieve uitstraling te geven, hebben we gekozen voor een illustratief en kleurrijk design. De infographic is in zes vlakken opgedeeld, die ieder zijn eigen verhaal vertelt. Het resultaat is een kleurrijke infographic, die zowel als presentatie of afbeelding kan worden ingezet, en waar we in de toekomst animatie aan kunnen toevoegen.

Promotie mailing

Het MVO Programma organiseert ieder jaar een College Tour, waarbij het delen van kennis en inspiratie centraal staat. Voor de promotie van de College Tour hebben we een visuele uitnodiging gemaakt, die middels drukwerk en een mailing is verspreid. Een mailing met visuele content is interessant om de aandacht van je publiek te trekken, en inzicht krijgt in hun mail gebruik.

Bedrijfspresentatie animatie laten maken? Klik voor contact!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!