Menu

Infographic presentatie – 538 Groep

3D Animatie, Bedrijfspresentatie, Branding, Infographic, Motion Graphic

538 Groep

Infographic presentatie

2013

Elk najaar organiseert de radio 538 groep een event waarbij een samenvatting van het afgelopen jaar wordt gepresenteerd, en daarnaast de nieuwe kansen op het gebied van advertising en branding voor het komende jaar.

We hebben meerdere geanimeerde bedrijfspresentaties gemaakt voor dit evenement: een introductie animatie voor het evenement, een infographic motion graphic die de huidige radio consumptie in kaart brengt en een 3D animatie die de mogelijkheden met betrekking tot online radio weergeeft met daarin de nieuwe site van 538 en verschillende mobiele apps.

De opkomst van digitale streaming muziekdiensten lijkt de radio consumptie in de weg te zitten maar niets is minder waar, er wordt steeds meer naar radio geluisterd. Hoe dat komt, op wat voor manier en in welke mate hebben we verwerkt tot een infographic presentatie, waarin we op een aantrekkelijke maar duidelijke manier de feiten hebben weergegeven.

Een infographic is op zichzelf al een sterk visueel middel voor het overbrengen van informatie. De toevoeging van animatie begeleidt de kijker in de manier waarop deze de informatie tot zich neemt. Zo kon de 538 Groep alle concluderende cijfers uit het jaarrapport presenteren op een manier die bij ze past. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Neem contact met ons op!

5 3 8 VFX Breakdown

Zo’n uitgebreide presentatie vraagt om een VFX breakdown. Neem een kijkje in de opzet van de verschillende animaties, zowel 2D als 3D, waarmee de bedrijfspresentaties een audiovisuele boost kregen.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!