Menu

Marketing animatie DGTV

3D Animatie 2, Marketing, Promotie

Marketing animatie DGTV

Marketing animatie

2017

Deutsche Glasfaser biedt haar klanten een grote verandering in het huidige televisiekijken. Functies als live pauzeren, favorieten bijhouden of van je tv naar je tablet streamen zijn erg ongebruikelijk in Duitsland en DGF verandert dit met de DGTV service. In onze animatie laten we zien hoe deze dienst werkt, waarbij je als kijker van functie naar functie geleid wordt alsof je zelf de afstandsbediening beheert.

Animatie in je marketing plan

Hoe overtuig je je doelgroep van de werking van jouw product? Voor dit doel heeft DGF een uitgebreide marketing strategie tot de beschikking. Animatie ondersteunt de verkoop van je product en draagt bij aan de overtuigingskracht door je doelgroep inzicht te geven. De DGF animatie kan daarnaast opgedeeld worden in korte animaties voor gebruik op social media, waarmee je bereik nog verder wordt vergroot.

Laat je animatie efficiënt meegroeien met je bedrijf

In 2014 ontwikkelde wij voor DGF een vergelijkbare animatie  waarin de DGTV dienst korter en meer sales gericht gepresenteerd wordt. Nadat bij DGF de behoefte ontstond om hun product naar het volgende stadium te brengen besloten zij de  huisstijl volledig te vernieuwen. Hierbij ontstond de vraag naar een nieuwe animatie; deze gaat met een informerende insteek dieper in op de functies die DGF haar gebruikers biedt.

Versterk je overtuigingskracht!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!