Menu

Marketing uitleganimatie Maintenance NEXT

Portfolio

Rotterdam Ahoy

uitleganimatie marketing Maintenance NEXT
2017

Aan iedere vakbeurs gaan maanden voorbereiding en marketing vooraf, ook voor de exposant zelf. Rotterdam Ahoy heeft speciaal voor de exposant een ‘toolbox’ ontwikkeld ter ondersteuning van dit proces, samengevat in onze uitleganimatie. Het doel: meer exposanten bewust maken van hun rol op de beursvloer, en ze overhalen om hun klanten persoonlijk uit te nodigen.

Enthousiast over dit project? Deel het via   

Maintenance NEXT

De animatie werd als eerste ingezet voor deelnemers aan vakbeurs Maintenance NEXT: dé ontmoetingsplaats voor de technologie- en onderhoudssector. Met de herkenbare Maintenance NEXT pijl en de kleuren uit de huisstijl gaat de uitleganimatie binnen één minuut gaat de uitleganimatie kort in op de beurs inhoudelijk, maar de focus ligt vooral op de kracht van het promotiepakket.

Uniek per beurs

De animatie is opgedeeld in een beurs specifiek onderdeel en de algemene uitleg over het pakket. Zo kan voor iedere beurs een unieke animatie worden gemaakt door het beursgerelateerde onderdeel om te zetten naar desbetreffende stijl en inhoud. Interesse in een eigen reeks animaties? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


KLIK VOOR CONTACT

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!