Menu

Technische 3D animatie MARQ voor Eldon Dakbedekking

Commercial, Motion Graphics 2, Promotion, Technical

Eldon Dakbedekking

Technical 3D animation MARQ
2017

Eldon Dakbedekking en dochteronderneming Grillo Dakafwerkingen bieden een breed assortiment aan producten voor ieder dak, met onder andere de permanente valbeveiliging van MARQ. De technische werking en kwaliteiten van MARQ worden direct helder in beeld gezet met deze promotionele animatie.

Same style, custom look

De stijl ligt in lijn van onze eerdere animaties voor het offertetraject van Eldon: 3D realisme met de focus op de werking van het product. Hierdoor kan MARQ makkelijk worden toegevoegd aan de bestaande reeks. Vanuit de animatie voor de offerte hebben we deze tweede versie ontwikkeld met een meer commercieel karakter: vlotte doorloop, voice-over en muziek. Aanvullende 2D designs worden meer toegespitst op het unieke product, zodat elke animatie een eigen uitstraling krijgt.

Informative and commercial

Visualisatie is toegankelijker voor de klant en draagt bij aan een betere bewustwording van product en offerte. De animatie heeft zowel een informatief als commercieel doel; enerzijds het offertetraject ondersteunen, anderzijds de kwaliteiten van het product uitlichten om de klant te overtuigen.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? Klik voor contact

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!