Menu

Onboarding video The (Any)Thing

3D Animatie, Explanation, Motion Graphic, Product video, Uitleganimatie

The (Any)Thing

Onboarding video

2020

Voor de app van ‘s werelds eerste on-demand filmervaring in boutique privé bioscopen, The (Any)Thing heeft +Drie Studio Analoog gevraagd een onboarding video te creëren. The (Any)Thing laat consumenten via een app een privé bioscoop boeken, de film kiezen en alle instellingen zoals de temperatuur, het geluid en licht in de zaal.

Een combinatie van concepten

Een bezoek aan een The (Any)Thing bioscoop is een unieke ervaring. Dit nieuwe concept vraagt om uitleg en daarmee een onboarding video. In eerste instantie hebben we meerdere concepten ontwikkeld. Na een presentatie hebben we de sterkte punten gecombineerd tot een uitgangspunt.

Spiegelende box

In de video staat de spiegelende box centraal. De box representeert een bioscoopruimte van the (Any)Thing waarbij de de buitenkant ook een spiegelende box is.
De sfeer van de film wordt door middel van projection mapping van kleuren, beelden en tekst zichtbaar is op de spiegelende box.

Complexiteit van techniek

Het gebruik van teksten in de video was cruciaal, maar het isometrisch reflecteren van tekst op een 2D scherm is complex. Je kunt de teksten maar vanuit een perspectief lezen anders is het niet zichtbaar. Door een 3D ruimte te simuleren en hierbij te zorgen voor een drietal stil momenten en swipes, werd de tekst leesbaar.

Geef uitleg aan je concept!

Een innovatief, nieuw concept vraagt om toelichting. Met animatie kan je benadrukken wat de unieke features van jouw product (of dienst) zijn. Daarnaast kan je op een begrijpelijke wijze uitleggen hoe deze werkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

CONTACT

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!