Menu

Pathé Thuis Bioscoop Reclame

Portfolio

Pathé Thuis

Bioscoop Reclame

2013

Pathé is de grootste bioscoopketen van Nederland. Hiernaast zijn ze een video on demand dienst gestart waarmee je kunt genieten van de nieuwste films thuis!

De bioscoop zelf is natuurlijk het perfecte platform voor de marketing van de dienst Pathé Thuis. Studio Analoog werd gevraagd een animatie te ontwikkelen ter promotie van hun nieuwe service. Door deze bioscoop reclame raakt de kijker bekend met de nieuwe video on demand dienst van Pathé, waarmee je het bioscoopgevoel in huis kunt halen. Ook wordt door de animatiefilm heen het grote en premium aanbod van films duidelijk, en zie je op welke devices je Pathé Thuis kunt gebruiken.

De animatie heeft gezorgd voor een flinke boost van het Pathé Thuis merk, dat door vertoning in de bioscoop direct bij de juiste doelgroep terecht kwam. Naast dat de reclame in de bioscoop draait is deze ook inzetbaar op social media waarmee het publiek zowel in de bioscoopzaal als daarbuiten kennis maakt met Pathé Thuis..

Bereik een groot publiek met animatie! Klik voor contact!

VFX Breakdown

Deze VFX opsplitsing toont de verschillende stappen die we hebben genomen om het eindresultaat voor onze Pathé bioscoop reclame te creëren.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!