Menu

Promotie Animatie Rotterdam Partners

3D Animatie, Motion Graphic, Promotie

Rotterdam Partners

Promotie Animatie – Welcome British Telecom

2014

Rotterdam Partners is de PR machine van de stad Rotterdam. En niet zonder resultaat, Rotterdam heeft de laatste periode enorm veel binnen- en buitenlandse publiciteit gehad, mede door de juiste marketing en slimme exposure rondom bijvoorbeeld de oplevering van de Markthal.

Recht tegenover de hoofdingang van Rotterdam Centraal hangt een immens vierkant scherm, The Wow. Dit is de ideale plek om zoveel mogelijk Rotterdammers te laten weten wat er allemaal achter de schermen plaatsvindt in deze stad. Dit scherm kan worden ingezet voor ter promotie van de stad, voor belangrijke aankondigingen van evenementen tot het vestigen van een multinational in de stad.

In de korte 3D animatie zie je verschillende Rotterdamse architectonische iconen voorbij komen waar de stad bekend om staat, waaruit de gepaste trots blijkt voor het vestigen van die multinational of het organiseren van het evenement.

Ook een belangrijke boodschap die de hele wereld mag zien? Animatie is geschikt voor alle marketingdoeleinden, van smartphone tot reclamescherm. We kunnen vanuit de volledige animatie kortere variaties maken, die makkelijk ingezet kunnen worden op social media. Onderscheid jezelf met animatie en neem contact op voor de mogelijkheden!

Ook interesse in animatie? Klik voor contact!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!