Menu

Promotiecampagne voor innovatieve startup

3D Animatie, Motion Graphic, Presentatie, Product Design, Promotie, Technisch

Mega Windforce

Promotiecampagne

2017

De huidige generatie windturbines is niet rendabel; tot nu worden ze steeds groter en zwaarder, en daardoor minder efficiënt. Deze innovatieve startup presenteert een revolutionaire nieuwe turbine: een slim, innovatief design dat niet afhankelijk is van hoge onderhoudskosten en subsidies. Met een heldere verhaallijn en sterk design hebben we de complexe werking van het product omgezet naar een mooie maar vooral toegankelijke animatie. Het resultaat zie je hiernaast!

Productie

De eerste stap: een goede verhaallijn die de noodzaak van innovatie en de werking van het product benadrukt. 6 minuten vliegen voorbij terwijl de kijker wordt geïnformeerd, geïnspireerd, maar vooral wordt overtuigd van de kwaliteiten van de turbine. De combinatie van verhaal, visualisatie en custom audio van SonicPicnic maken van de animatie een filmische ervaring die zowel potentiële investeerders als consumenten weet te boeien.

Compleet pakket

Met de animatie als basis ontwikkelden we een compleet pakket van aanvullend promotioneel materiaal. Zo werd de korte teaser ingezet op social media en de website. Elementen uit de animatie werden ook voor andere doeleinden toegepast; hand-outs op o.a. de Wind Expo in Tokyo en drukwerk op posterformaat voor beursstands. Om de kijker de schaal van de turbine in de omgeving zelf te laten ervaren hebben we aanvullend een VR experience ontwikkeld die de grootte van de turbine direct in perspectief zet.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!