Menu

Promotiefilm Desktab Swipespot

3D Animatie, Motion Graphic, Promotie, Video met animatie

Swipespot

Animatie film Desktab 

2013

Swipespot is een merk dat zich richt op het ontwerpen van tablet stands (houders) die retail en het web bij elkaar brengt. De Desktab is een op maat gemaakt product dat compact is en kan worden voorzien van een tablet en eigen huisstijl. Ook kan de Desktab worden voorzien van een ‘pin terminal’ zodat in-store producten kunnen worden besteld die op dat moment niet op voorraad zijn maar bijvoorbeeld wel een dag later kunnen worden thuis bezorgd.

De animatie heeft qua marketing bijgedragen aan de overtuiging van het nut (haast noodzaak) om tablets in te zetten in retail, beurzen of publieke ruimtes, vanwege de opkomst van internet verkoop en het huidige economische klimaat.
We hebben ervoor gekozen om de basis van de video uit de hand te filmen wat een realistischer beeld geeft. Omdat de Desktab op met moment van opname nog in productie was, hebben we de footage aangevuld met een custom 3D animatie. Met behulp van motion tracking is er in schetsmatige stijl een derde laag toegevoegd die door de animatie heen de mogelijkheden, usp’s en toepasbaarheid uitbeeld.

De animatie heeft qua marketing bijgedragen aan de overtuiging van het nut om tablets in te zetten in retail, beurzen of publieke ruimtes, vanwege de opkomst van internet verkoop en de wens van de klant om makkelijk en snel een bestelling te kunnen plaatsen of een mening te uiten..

 

Ook een promotiefilm met animatie laten maken? Klik!

Mash up

De animatie visualiseert de Swipespot Desktab van Studio Überdutch, door real life footage, motion tracking, modellering en compositing met elkaar te combineren.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!