Menu

Promotiefilm Project Schone Schie

2D Animatie, Motion Graphic, Promotie

Project Schone Schie

Promotiefilm

2018

Met Project Schone Schie zet initiatiefnemer Tommy Kleyn zich in voor minder plastic vervuiling. En door de oevers van de Schie schoon te houden, blijft het plastic uit onze oceanen. Zo is zijn éénmansactie van een half uur vuilnis prikken per dag uitgegroeid tot een wereldwijd voorbeeld. Met 100 deelnemers in 2016 richt Project Schone Schie zich nu op 2018: 1,6 km schoonmaken met meer dan 300 mensen.

De huisstijl van Project Schone Schie, ontwikkeld door Blueboost, werd aangevuld met meerdere elementen die wij op onze beurt konden toepassen in de animatie; met als doel zowel deelnemers als sponsors betrekken bij dit mooie project. Het uiteindelijke resultaat zorgt voor een consistente uitstraling binnen Project Schone Schie, van animatie tot van animatie tot website. Ter ondersteuning van beeld en voice-over hebben we achtergrondmuziek ontwikkeld die subtiel samenwerkt met de animatie, zonder overdreven aanwezig te zijn.

Een project als dit is vaak afhankelijk van sponsoring en investeringen van zowel kleine als grote partijen om verder door te groeien. Met een geanimeerde promotiefilm kun je je doelgroep uitleggen waar je initiatief voor staat, met een professionele uitstraling. Wil je meer weten over Project Schone Schie? Bezoek de website en laat je inspireren om mee te doen!

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een eigen promotiefilm?

NEEM CONTACT MET ONS OP

De keus voor Studio Analoog was snel gemaakt. Omdat ze tot de top 5 animatiestudio’s van Nederland behoren, maar ook omdat het buitengewoon sympathieke lui zijn. Het filmpje dat ze voor mij hebben gemaakt vertelt mijn verhaal op mijn manier. Het neemt me werk uit handen.

– Tommy Kleyn (oprichter Project Schone Schie)

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!