Menu

Rinspeed Oasis VR animatie

360 graden, 3D Animatie, Branding, VR

Stahl

Rinspeed Oasis VR animatie
2017

Hoe visualiseer je de toekomst van de automotive industrie? Rinspeed laat het niet alleen bij ideeën, maar verwerkt de nieuwste, innovatieve technologie van meerdere fabrikanten ieder jaar in één werkende concept car. Dit jaar de eer aan de ‘Oasis’, een zelfsturende, milieuvriendelijke auto die eerder aandoet als een rijdende woonkamer dan een auto.

Enthousiast over dit project? Deel het via   

VR Experience

Stahl heeft in samenwerking met Rinspeed de Oasis tot stand gebracht. Hun halffabrikaten zijn in het gehele interieur terug te vinden, van speciale coatings tot bekleding. Om de auto, en daarmee de producten van Stahl, voor iedereen toegankelijk te maken werd opdracht gegeven tot het ontwikkelen van een VR experience. Het optimale resultaat zie je met een Google cardboard of VR bril, maar kan daarbuiten ook worden afgespeeld als 360 graden video zoals je kunt zien op deze pagina!

Samenwerking

VR laat ons op een nieuwe manier kijken, maar vraagt ons als studio ook om op een andere manier met beeld om te gaan. Samen met de 360° fotografie van Blickfänger en het concept design van GI Design konden we deze animatie tot stand brengen. Met de speciale spatial audio, ontwikkeld door SonicPicnic, sluit geluid perfect aan op beeld, in iedere kijkrichting.

Flexibele marketing

Op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas wordt ieder jaar de nieuwste technologie voor de consument gepresenteerd. De Oasis past hier perfect tussen, en was live te bewonderen op de beurs. De VR video werd vooraf aan de beurs aan de pers geleverd met een Google Cardboard en een link, zodat de video voor iedereen met een smartphone direct toegankelijk werd. Hierna is de VR experience ingezet op meerdere beurzen waar Stahl met een stand vertegenwoordigd was.


Geïnteresseerd in de mogelijkheden van VR? Neem contact met ons op!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!