Menu

Technische 3D animatie MARQ voor Eldon Dakbedekking

3D Animatie, Marketing, Motion Graphics, Productvideo, Promotie, Sales

Eldon Dakbedekking

Technische 3D animatie MARQ
2017

Eldon Dakbedekking en dochteronderneming Grillo Dakafwerkingen bieden een breed assortiment aan producten voor ieder dak, met onder andere de permanente valbeveiliging van MARQ. De technische werking en kwaliteiten van MARQ worden direct helder in beeld gezet met deze promotionele animatie.

Enthousiast over dit project? Deel het via   

Dezelfde stijl, met eigen uitstraling

Naast de promotionele animatie is een korte versie ontwikkeld die wordt toegepast om het offerte traject te verduidelijken. De stijl ligt in de lijn van onze eerdere animaties voor het offerte traject van Eldon: 3D realisme met de focus op de werking van het product. Hierdoor kan MARQ makkelijk worden toegevoegd aan de bestaande reeks. Vanuit de animatie voor de offerte hebben we deze tweede versie ontwikkeld met een meer commercieel karakter: vlotte doorloop, voice-over en muziek. Aanvullende 2D designs worden meer toegespitst op het unieke product, zodat elke animatie een eigen uitstraling krijgt.

Zowel informatief als commercieel

Visualisatie is toegankelijker voor de klant, en draagt bij aan een betere bewustwording van product en offerte. De animatie heeft zowel een informatief als commercieel doel; enerzijds het offertetraject ondersteunen, anderzijds de kwaliteiten van het product uitlichten om de klant te overtuigen. BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? Klik voor contact!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!