Menu

Technische uitleg animatie voor Xella smeltverankering

Portfolio

Xella Smeltverankering

Technische uitleg animatie

2016

In opdracht van en in samenwerking met B2B bureau Admix kwam deze heldere technische uitleg animatie tot stand. Fabrikanten Xella en Hebel brengen hun sterkste punten bij elkaar, met als resultaat de meest veilige en praktische brandverankering op de markt. Deze brandverankering van producent Xella geeft in combinatie met Hebel cellenbeton wandplaten 360 minuten zekerheid tijdens brand.

Enthousiast over dit project? Deel het via   

Product in werking

De animatie laat stapsgewijs de techniek achter het product zien, met de opbouw van zowel wand als verankering, en de werking ervan tijdens een grote brand. De stijl richt zich volledig op het product in plaats van de omgeving: zo kan het proces concreet en inzichtelijk worden gemaakt zonder af te leiden van het doel: bewustwording bij de klant.

Simulatie

3D animatie kan voor alle soorten simulaties worden ingezet. Zo kan iedere doelgroep worden overtuigd zonder dat het product daadwerkelijk wordt gebruikt (wat in het geval van smeltverankering natuurlijk een stuk veiliger is…) Ook ideaal voor producten die nog in ontwikkeling zijn!


OOK DE TECHNISCHE KANT VAN JE PRODUCT UITLEGGEN? Klik voor contact!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!