Menu

TV Reclame Pathé Thuis

3D Animatie, Commercial, Marketing, Motion Graphics, Promotie, Reclame

Pathé Thuis

TV reclame

2014

Pathé is de grootste bioscoopketen van Nederland. Hiernaast zijn ze een video on demand dienst gestart waarmee je kunt genieten van de nieuwste films thuis!

Deze tv reclame dient als promotie en uitleg voor de kijker over de nieuwe dienst Pathé Thuis, waarmee je het bioscoopgevoel in huis kunt halen. Ook wordt door de commercial heen het grote en premium aanbod van films duidelijk, en zie je op welke apparaten je Pathé Thuis kunt gebruiken.

We hebben de 3D animatie zo simpel en duidelijk mogelijk gehouden. Subtiele effecten als stofdeeltjes en projectie licht in het eerste shot geven een knipoog naar de echte bioscoopervaring. Als transitie zie je een storm van film covers die de verschillende shots met elkaar verbinden.

Enthousiast over dit project? Deel het via   

Geen bijkomende kosten voor locaties en acteurs, met de mogelijkheid alles te visualiseren, realistisch of juist ‘out-of-the-box’. Genoeg redenen om je toekomstige tv reclame door ons te laten animeren! Daarnaast is animatie ook een sterke toevoeging voor gefilmd beeldmateriaal. Benieuwd welke rol animatie in jouw commercial kan spelen??

 

TV commercial met animatie laten maken? Klik voor contact!

Achter de schermen

Bekijk achter de schermen hoe de Pathé tv-commercial is opgebouwd tot het eindresultaat. We hebben de animatie in verschillende lagen opgesplitst, waardoor het productieproces zichtbaar wordt.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!