Menu

Uitlegvideo Hebel cellenbeton

3D Animatie, Infographic, Motion Graphics, Uitleganimatie

Xella

Uitlegvideo Hebel cellenbeton
2016

In opdracht van en in samenwerking met B2B bureau Admix gaan we in deze animatie dieper in op de werking van het cellenbeton van Hebel, ontwikkeld door de Xella Group. De warmteaccumulerende eigenschappen van het beton houden het huis elk seizoen op de juiste temperatuur.

Enthousiast over dit project? Deel het via   

Vier seizoenen in 1 minuut

We kozen voor een omgeving en interieur met een kijkdooseffect, zodat er duidelijk onderscheid te zien is met het belangrijkste onderdeel van de animatie; het dak van cellenbeton. Met een aantal vaste elementen en kleuren krijgt ieder seizoen een eigen sfeer, en kan de kijker duidelijk zien welk effect het cellenbeton op de binnentemperatuur heeft.

Meerdere animaties met één deadline?

De uitlegvideo voor Hebel cellenbeton en de technische uitleg animatie voor Xella smeltverankering gingen gelijktijdig in productie. Beide animaties hebben een verschillende uitwerking met een eigen stijl. 3D vormgeving helpt technische problemen van alle kanten uit te lichten, en gecombineerd met 2D infographics mist de kijker geen enkel belangrijk stukje informatie. Heeft uw bedrijf meerdere animaties nodig met één deadline? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


KLIK VOOR CONTACT

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!