Menu

Product unveil Edorado 8S

3D Animatie, Bedrijfspresentatie, Marketing, Motion Graphic, Product video

Edorado Marine

Product unveil animatie

2021

Edorado heeft Studio Analoog gevraagd meerdere animaties en beelden te ontwikkelen ter promotie van de unveil van de innovatieve elektrische power boat Edorado 8S. Met een inschuifbare draagvleugel constructie wordt tijdens het varen veel minder weerstand verkregen en kan efficiënter, op hogere snelheid en met een langere actieradius gevaren worden.

Visualisatie van het werkingsmechanisme

Een aantal jaren geleden produceren we al twee animaties voor Edorado. Destijds was het van belang uit te leggen hoe de verschillende uitschuifbare constructie delen werken en hoe ver de ontwikkeling van de boot op dat moment was. Mede door deze set beelden wist Edorado een nieuwe investeringsronde binnen te halen en hebben ze de innovatie verder ontwikkeld.

De grote reveal

Met de doorontwikkeling van de boot en het aangepaste design kwam de vraag om nieuwe animaties zowel de Edorado 8S groots te revealen als potentiële klanten te overtuigen. De beelden zijn ter ondersteuning van het unveil evenement in september 2021, op de nieuwe website en als pr materiaal ingezet.

Visuele storytelling

De animaties teasen, revealen en hebben een high end en realistische feel waardoor het geheel de “wow factor” bij de kijker oplevert. Dit komt naar voren in de opbouw van de visuele storytelling die opeenvolgend de verschillende mechanische delen, het carbon en de romp van de boot in beeld te brengt. Een teasend close up shot leidt dan naar het grote reveal moment. Waarna de animatie eindigt met een realistisch beeld dat de snelheid van het varen benadrukt.

Gevarieerd promotiemateriaal

Samen met Edorado hebben we bepaald welke deliverables er nodig waren om het promotiemateriaal compleet en alomvattend te maken. Daarom hebben we naast de unveil animaties loops, stills van aanzichten en context renders geleverd. Ook zijn er voor het event banners gedrukt, dit vroeg om renders op groot formaat. Dit printbaar beeldmateriaal zorgt ervoor dat de materialen en details van de boot worden benadrukt.

Reveal jouw product op spectaculaire wijze

Een product of dienst op de markt brengen vraagt om de inzet van een volledig marketingpakket. Met video en stills voor je website, evenement en socials creëer je een unieke reveal waarmee je je doelgroep overtuigd van jouw concept. Benieuwd naar de mogelijkheden?

CONTACT

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!