Menu

Video animatie NS Goed Bezig campagne

Motion Graphic, Video met animatie

NS Goed Bezig

video animatie

2017

Als Supporter van bewegen moedigt NS heel Nederland aan in beweging te blijven. Naast de aanwezigheid bij sport- en andere recreatieve evenementen stippelt NS wandelroutes uit rondom stations; een ideale uitvalsbasis in alle provincies van het land. Zelfs over de grens zijn er al verschillende NS-wandelingen beschikbaar. Interessant voor reizigers, maar ook voor medewerkers van NS zelf. Voor hen zijn routes uitgestippeld vanaf twaalf grote stations in Nederland, de zogenaamde StationsOmmetjes.

Appel in actie

Met een Golden Delicious appel als mascotte worden NS collega’s aangespoord een ommetje te maken in hun pauze of vrije tijd. Hoofdconducteur Onur (bekend gezicht van NS social media) en oud-collega WandelBart (fanatiek wandelaar en bedenker van de routes) gingen samen op pad in de mooie omgeving van Utrecht om de promotievideo op te nemen. Aan ons om de appel ook in actie te laten komen!

Animatie op film

Met een foto als uitgangspunt en hier en daar een arm en een been kon de appel springen, fluiten of wandelen waar nodig. De toevoeging van schaduw en het aanpassen van kleur op-en rondom de appel zorgen voor een geloofwaardige interactie tussen acteur en animatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van video met animatie?

NEEM CONTACT MET ONS OP

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!