Menu

Stage 3D Motion designer

STAGE BEGIN – MID 2020 

 

Ben jij een 3D motion designer die graag met uitdagende projecten aan de slag gaat en echt stappen wil maken in zijn of haar ontwikkeling.

FUNCTIE

 

We gaan ervan uit dat je graag up-to-date bent op het gebied van 3D design en motion graphics. Je gaat graag op onderzoek uit om je constant te laten inspireren. Maar vooral: je haalt plezier uit je werk en inspireert op jouw beurt de mensen om je heen.

Tijdens je stage wordt je volledig betrokken bij het productieproces. Je leert storyboarden, designs maken, gevoel voor animeren optimaliseren, beter en efficiënter modellen, en renderen in de juiste passes en kwaliteit.

We geven je de aandacht waar je het nodig hebt. Je leert je ontwerp te presenteren aan je collega’s of onze klanten, en je kunt zelf aangeven wat je wilt leren en nog niet (goed) beheerst, dan proberen we hier ruimte voor te maken binnen de projecten. 

Onze klanten zijn erg divers en hebben ieder hun eigen wensen. Onze taak is om een product op te leveren waar zowel wij als de klant trots op kunnen zijn. Hiernaast werken we ook geregeld aan eigen projecten en dailies. Dit biedt je de mogelijkheid om nieuwe technieken te onderzoeken en te presenteren om de rest van het team weg te blazen.

OVER STUDIO ANALOOG

 

We zijn na 10 jaar uitgegroeid tot Rotterdams meest vooraanstaande motion graphics bureau. Onze animaties zijn altijd custom made en we werken aan verschillende projecten waarbij de focus altijd op de doelgroep ligt. Op deze manier versterken we  merken en bedrijven met bewegend beeld. We kunnen tot onze klanten bedrijven als NS, Gemeente Rotterdam, REV’IT!, Pathé Thuis en Rotterdam AHOY rekenen. Als kleine studio hebben we een unieke bedrijfscultuur waar ook naar jou geluisterd wordt. We werken graag in een relaxte, persoonlijke en informele sfeer en inspireren elkaar elke dag met de nieuwste films, art, games en gadgets.

PROFIEL

 

 • je volgt een relevante HBO opleiding
 • je beheerst verschillende 3d modelling technieken
 • je kunt van een 3d model een prachtige render maken
 • je bent conceptueel sterk
 • je weet hoe je een animatie smooth kunt maken
 • Je hebt een beheersing van een willekeurig 3D pakket, Cinema 4D is een pré
 • een goede beheersing van Photoshop/Illustrator is een pré
 • ervaring met beelden compositen en color graden is een pré
 • je bent scherp, gefocust en stressbestendig
 • je kunt zelfstandig werken
 • je bent ambitieus en hebt de drang om jezelf te verbeteren
 • je bent attent en representatief
 • je kunt doorzetten en hebt een sterk zelfoplossend vermogen

 

Wij bieden jou de mogelijkheid om je vaardigheden nog verder uit te breiden en om deel te zijn van ons team. Je werkt van start tot eind mee met projecten. Vanzelfsprekend word je beloond voor je inzet met een stagevergoeding. Maar boven alles zullen we ervoor zorgen dat je een gevarieerde, leerzame en toffe stagetijd meemaakt!

Vul onderstaand formulier in en vertel ons wat je kunt. Vergeet niet om je CV en motivatie mee te sturen. We zijn erg benieuwd!

 

n.b. Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

fokker-logo
logo-garcia
logo-zoetermeer
logo-showmax
logo-rendement-uitgeverij
bioscoop reclame
logo-538
logo-arcadis-wit
logo-ns
logo revit
logo ahoy

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!