Menu

Stage digital marketing en communicatie

STAGE MID 2020-BEGIN 2021 

 

Ben jij een enthousiaste digital marketeer in opleiding die graag met uitdagende projecten aan de slag gaat en echt stappen wil maken in zijn of haar ontwikkeling?

FUNCTIE

 

Onze projecten zijn enorm uiteenlopend maar hebben allemaal gemeen dat ze een merk versterken met bewegend beeld. Dit varieert van het uitleggen van een product, dienst of proces, of het maken van een commercial, tot de ontwikkeling van een complete audio visuele identiteit. We bereiken dit door gebruik te maken van uiteenlopende technieken zoals  3D animatie, motion graphics en film, of een combinatie hiervan.

Tijdens je stage word je volledig betrokken bij het productieproces. Je wordt betrokken tijdens de projecten om strategisch mee te denken over de uitrol van de video’s die we produceren voor onze klanten. Zo denk je mee over de (social) platformen waar de video’s terecht komen en hoe we de doelgroep het beste gaan benaderen en aanspreken.

Je gaat je concepten en strategie presenteren aan je collega’s of onze klanten en we zullen je begeleiden op de vlakken waar je dit nodig hebt. Gedurende je stage kun je zelf aangeven wat je wilt leren en nog niet (goed) beheerst, zodat we hiervoor ruimte kunnen maken binnen de projecten. 

Naast het strategisch meedenken ben je ook (mede) verantwoordelijk voor de marketingkalender en uitingen van onze studio zelf.

OVER STUDIO ANALOOG

 

We zijn na 10 jaar uitgegroeid tot Rotterdams meest vooraanstaande motion graphics bureau. Onze animaties zijn altijd custom made en we werken aan verschillende projecten waarbij de focus altijd op de doelgroep ligt. Op deze manier versterken we  merken en bedrijven met bewegend beeld. We kunnen tot onze klanten bedrijven als NS, Gemeente Rotterdam, REV’IT!, Pathé Thuis en Rotterdam AHOY rekenen. Als kleine studio hebben we een unieke bedrijfscultuur waar ook naar jou geluisterd wordt. We werken graag in een relaxte, persoonlijke en informele sfeer en inspireren elkaar elke dag met de nieuwste films, art, games en gadgets.

PROFIEL

  • je volgt een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld marketing, communicatie, journalistiek
  • je schrijft makkelijk goede teksten
  • je beheerst vloeiend de Nederlandse taal in woord en schrift 
  • je kunt je concepten en strategie goed presenteren en onderbouwen
  • kennis van Photoshop / Illustrator is een pré
  • je hebt oog voor detail
  • je hebt een zelfstandige en nieuwsgierige houding
  • je zet door en hebt een sterk zelfoplossend vermogen
  • je bent eigenwijs maar kunt ook goed overweg met feedback

 

Wij bieden jou de mogelijkheid om je vaardigheden nog verder uit te breiden en om deel te zijn van ons team. Je werkt van start tot eind mee met projecten. Vanzelfsprekend word je beloond voor je inzet met een stagevergoeding. Maar boven alles zullen we ervoor zorgen dat je een gevarieerde, leerzame en toffe stagetijd meemaakt!

Vul onderstaand formulier in en vertel ons wat je kunt. Vergeet niet om je CV en motivatie mee te sturen. We zijn erg benieuwd!

n.b. Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!