Menu

Stage Motion Graphics Designer

STAGE SEP 2022 

Ben jij een creatieve Motion Graphics Designer in opleiding die up-to-date is op het gebied van 2D en 3D design en motion graphics? Wil je graag met uitdagende projecten aan de slag gaan en grote stappen maken in je ontwikkeling? Dan is een stage als Motion Graphics Designer bij Studio Analoog geschikt voor jou.

FUNCTIE

 

Als stagiair Motion Designer ben je volledig betrokken bij het productieproces. Daardoor leer je hoe je een project start, produceert en uiteindelijk oplevert. We creëren producties waar zowel wij als de klant trots op kunnen zijn! Om dat te bereiken ga je op onderzoek uit voor inspiratie, storyboarden en designs maken. Waardoor je ook nog eens je gevoel voor animeren een boost geeft en beter leert concepten. Vervolgens presenteer je je eigen designs aan je collega’s of klanten.

Wij vinden het belangrijk dat je als onderdeel van ons team een onvergetelijke stage meemaakt en plezier haalt uit je werk! Daarom is er ruimte gedurende je stage voor je eigen ontwikkeling en wensen. Wij geven je de aandacht waar je het nodig hebt. Tegelijkertijd kun je zelf aangeven wat je wilt leren en nog niet (goed) beheerst, dan maken wij hier plaats voor binnen onze projecten. Ook werken wij geregeld aan eigen projecten en dailies. Hierdoor krijg je de mogelijkheid nieuwe technieken te onderzoeken, te presenteren en de rest van het team weg te blazen!

We beloven dat je tijdens je stage een nog betere motion designer wordt dan je al bent!

OVER STUDIO ANALOOG

 

We zijn na 10 jaar uitgegroeid tot Rotterdams meest vooraanstaande motion graphics bureau. Onze animaties zijn altijd custom made en we werken aan verschillende projecten waarbij de focus altijd op de doelgroep ligt. Op deze manier versterken we  merken en bedrijven met bewegend beeld. We kunnen tot onze klanten bedrijven als NS, Fokker Services, Gemeente Rotterdam, REV’IT!, Pathé Thuis en Rotterdam AHOY rekenen. Wij hebben als animatiestudio een unieke bedrijfscultuur waar ook naar jou geluisterd wordt en iedereen gelijk is aan elkaar. We werken graag in een relaxte, persoonlijke en informele sfeer en inspireren elkaar elke dag met de nieuwste films, art, games en gadgets.

PROFIEL

 

  • je volgt een relevante HBO opleiding en laat je talent zien met je portfolio 
  • je werk laat zien dat je goed bent in storytelling 
  • je weet hoe je een animatie smooth kunt krijgen
  • je vind het leuk om je in onbekende onderwerpen vast te bijten
  • je bent creatief; je kan mooie designs maken
  • je kunt designen en animeren in 2D en 3D  
  • je kunt ook zelfstandig werken
  • je bent een doorzetter en lost zelf problemen op
  • je bent eigenwijs maar kunt ook goed overweg met feedback
  • je wilt het beste uit je werk halen

 

Wij bieden jou een leerzame stageplek waarbij je deel bent van ons team. Daarnaast breid je je skills nog verder uit en maak je stappen in je ontwikkeling als Motion Designer in opleiding. Je kunt tijdens je stage gedeeltelijk thuis werken, maar we zien je ook graag regelmatig op kantoor verschijnen. Je werkt van aanvraag tot oplevering mee met projecten. Vanzelfsprekend word je beloond voor je inzet met een stagevergoeding. Maar boven alles zullen we ervoor zorgen dat je een gevarieerde en toffe stagetijd meemaakt!

Vul onderstaand formulier in en vertel ons wat je kunt. Vergeet niet om je CV en motivatie mee te sturen. We zijn erg benieuwd!

 

n.b. Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!