Menu

Stage Motion Graphics Designer

STAGE SEP 2021-JAN/FEB 2022  Ben jij een creatieve Motion Graphics Designer die graag met uitdagende projecten aan de slag gaat en echt stappen wil maken in zijn of haar ontwikkeling?

FUNCTIE

 

We gaan ervan uit dat je graag up-to-date bent op het gebied van 2D/3D design en motion graphics. Je gaat graag op onderzoek uit om je constant te laten inspireren. Maar vooral: je haalt plezier uit je werk en inspireert op jouw beurt de mensen om je heen. 

 

Tijdens je stage wordt je volledig betrokken bij het productieproces. Je leert storyboarden, designs maken, gevoel voor animeren optimaliseren, beter en efficiënter concepten, nieuwe technieken en je leert hoe je een project start, produceert en uiteindelijk oplevert.

 

We geven je de aandacht waar je het nodig hebt. Je leert je ontwerp te presenteren aan je collega’s of onze klanten, en je kunt zelf aangeven wat je wilt leren en nog niet (goed) beheerst, dan maken we hier ruimte voor binnen onze projecten. 

 

Onze klanten zijn erg divers en hebben ieder hun eigen wensen. Onze taak is om een product op te leveren waar zowel wij als de klant trots op kunnen zijn. Hiernaast werken we ook geregeld aan eigen projecten en dailies. Dit biedt je de mogelijkheid om nieuwe technieken te onderzoeken en te presenteren om de rest van het team weg te blazen.

OVER STUDIO ANALOOG

 

We zijn na 10 jaar uitgegroeid tot Rotterdams meest vooraanstaande motion graphics bureau. Onze animaties zijn altijd custom made en we werken aan verschillende projecten waarbij de focus altijd op de doelgroep ligt. Op deze manier versterken we  merken en bedrijven met bewegend beeld. We kunnen tot onze klanten bedrijven als NS, Gemeente Rotterdam, REV’IT!, Pathé Thuis en Rotterdam AHOY rekenen. Als kleine studio hebben we een unieke bedrijfscultuur waar ook naar jou geluisterd wordt. We werken graag in een relaxte, persoonlijke en informele sfeer en inspireren elkaar elke dag met de nieuwste films, art, games en gadgets.

PROFIEL

 

  • je volgt een relevante opleiding en laat je talent zien met je portfolio 
  • je werk laat zien dat je goed kunt storytellen 
  • je weet hoe je een animatie smooth kunt krijgen
  • je vind het leuk om je in onbekende onderwerpen vast te bijten
  • je bent creatief: je kunt gemakkelijk mooie designs maken
  • je kunt designen en animeren in 2D en 3D  
  • je kunt ook zelfstandig werken
  • je zet door en zelf problemen oplossen
  • je bent eigenwijs maar kunt ook goed overweg met feedback
  • je wilt het beste uit je werk halen

 

Wij bieden jou de mogelijkheid om je vaardigheden nog verder uit te breiden en om deel te zijn van ons team. Je werkt van start tot eind mee met projecten. Vanzelfsprekend word je beloond voor je inzet met een stagevergoeding. Maar boven alles zullen we ervoor zorgen dat je een gevarieerde, leerzame en toffe stagetijd meemaakt!

Vul onderstaand formulier in en vertel ons wat je kunt. Vergeet niet om je CV en motivatie mee te sturen. We zijn erg benieuwd!

 

n.b. Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

fokker-logo
logo-garcia
logo-zoetermeer
logo-showmax
logo-rendement-uitgeverij
bioscoop reclame
logo-538
logo-arcadis-wit
logo-ns
logo revit
logo ahoy

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!