Menu

Vacature Digital Producer

FULLTIME 

 

We hebben een fulltime positie beschikbaar voor een enthousiaste digital producer! Wil jij graag met uitdagende projecten aan de slag en bijdragen aan de ontwikkeling van onze studio? Misschien ben jij dan onze nieuwe producer!

FUNCTIE

 

Als digital producer begeleid je het proces van aanvraag tot oplevering en ben je het aanspreekpunt voor zowel de interne organisatie als voor onze klanten. Je bent een enthousiast en gedreven persoon met goede communicatieve vaardigheden. Je zorgt dat onze klanten krijgen waar we voor staan en binnen de tijd die we afgesproken hebben. Daarnaast ben je altijd op zoek naar manieren om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Je werkt zelfstandig en hebt contact met nieuwe en bestaande accounts, overtuigt mensen met je fijne persoonlijkheid en realiseert op een natuurlijke manier up- en cross-selling. Onze klanten vertrouwen je en vinden je een prettige gesprekspartner. Daarnaast ben je de perfecte representatie van de studio.

Tevens verwerk je inkomende aanvragen en denk je mee over het werven van nieuwe klanten, je ziet kansen voor Studio Analoog en springt daar samen met het team op in. Je hebt een brede interesse en kunt complexe onderwerpen begrijpelijk maken. Je inspireert je omgeving met enthousiasme en oplossend vermogen. Hiernaast zorg je dat de website en social media kanalen up to date blijven door een marketing planning bij te houden.

OVER STUDIO ANALOOG

 

We zijn na 10 jaar uitgegroeid tot Rotterdams meest vooraanstaande motion graphics bureau. Onze animaties zijn altijd custom made en we werken aan verschillende projecten waarbij de focus altijd op de doelgroep ligt. Op deze manier versterken we  merken en bedrijven met bewegend beeld. We rekenen bedrijven als NS, Gemeente Rotterdam, REV’IT!, Pathé Thuis en Rotterdam AHOY tot onze klanten. Als kleine studio hebben we een unieke bedrijfscultuur waar ook naar jou geluisterd wordt. We werken graag in een relaxte, persoonlijke en informele sfeer en inspireren elkaar elke dag met de nieuwste films, art, games en gadgets.

PROFIEL

 

 • je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO niveau met 2+ jaar werkervaring
 • je bent een sociaal persoon
 • je schrijft makkelijk goede teksten
 • je beheerst vloeiend de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift
 • je bent oplossingsgericht
 • je hebt oog voor detail
 • je bent leergierig en je wilt jezelf graag ontwikkelen
 • je bent zelfverzekerd en draagt graag verantwoordelijkheid
 • ervaring met begeleiden online- en social media uitingen is een pré
 • ervaring in de audiovisuele of animatie sector is mooi meegenomen!
 • je bent een creatieve duizendpoot, hebt geen 9-5 mentaliteit, een bevlogen realist, flexibel, een teamplayer, een spin in het web, dynamisch en enthousiast… grapje ;-)!

 

We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een verantwoordelijke functie binnen een creatieve, dynamische en informele werkomgeving met enthousiaste collega’s. Je krijgt een laptop van de studio, reiskostenvergoeding, Headspace en Spotify account en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door trainingen en cursussen.

Vul onderstaand formulier in en vertel ons wat je kunt. Vergeet niet om je CV en motivatie mee te sturen. We zijn erg benieuwd!

 

n.b. Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!