Menu

Video met animatie

EEN FUNCTIONELE LAAG


 

    Animatie voegt letterlijk en figuurlijk een nieuwe laag toe aan video. De animatie kan samenwerken met mensen in beeld, zoals het weergeven van een naam, of aanvullende informatie toevoegen, van tekst tot infographics. Door real life footage met animatie te combineren kan je jouw doelgroep aanspreken en activeren. Realistisch of abstract;, zowel 3D animatie als 2D animatie zijn een perfecte toevoeging om het beste uit je animatievideo te halen.

   

  • TECHNIEK NAAR KEUZE

    Animatie kan voor alle doeleinden worden gebruikt, van uitleg tot promotie. Heb je vragen over het laten maken van een animatie in het algemeen? Of ben je benieuwd welke techniek geschikt is voor het overdragen van je boodschap? Kijk rond op onze pagina’s voor 3D animatie, 2D animatie, infographics en video met animatie, of neem direct contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van een keuze.

 

VERDERE ANIMATIE TECHNIEKEN

  • JE MERK VERSTERKEN MET ANIMATIE

    We zetten je bedrijf graag in beweging met op maat gemaakte 3D animaties, motion graphics of video. Zodat je doelgroep met behulp van een promotiefilm, animatiefilm, commercial of bedrijfsfilm je merk of product beter begrijpt.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!