Menu

NIEUWE MOGELIJKHEDEN VOOR VIDEO

Animatie voor video laten maken

 

 

EEN GOEDE TOEVOEGING

 


 

Animatie voegt letterlijk en figuurlijk een nieuwe laag toe aan film. De animatie kan samenwerken met mensen in beeld, zoals special effects, of ruimte geven aan extra informatie, van tekst tot infographics. Of je nou realisme wil nabootsen of een nieuwe werkelijkheid wil toevoegen, zowel 3D animatie als 2D animatie zijn een perfecte manier om het beste uit je video te halen.

 

 

 

 

VAN KLEIN TOT GROOT

 


 

Animatie kan een aandachtstrekker zijn in een commercial, een subtiele toevoeging op een documentaire of een uitleg tijdens het journaal. Animatie in combinatie met video draait niet alleen maar om de grote special effects, maar kan zoiets kleins zijn als een naamsaanduiding in een tv programma. We passen het toe op ‘normale’ footage, 360° video, of zelfs in Virtual Reality.

 

 

 

 

 

WE HELPEN JE GRAAG.

 


 

Ligt er al een concept voor een animatie en heb je vragen naar de mogelijkheden? Ben je benieuwd welke aanvulling geschikt is voor je video? Of ben je geïnteresseerd in het laten maken van zowel de video als de animatie? We nemen graag de mogelijkheden met je door.

 

Ook animatie toevoegen aan je video?

 

 

 

 

JE MERK VERSTERKEN DOOR BEWEGING.


Wij zijn Studio Analoog – we helpen je verder door beweging met op maat gemaakte 3D animaties, motion graphics of video. Zodat je doelgroep met behulp van een promotiefilm, animatiefilm, commercial of bedrijfsfilm je boodschap, merk of product beter begrijpt.

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!